Impressions from the first Pub ’n‘ Pub Amsterdam

#pubnpub Amsterdam

#PUBNPUB AMSTERDAM
Contact: Linda Kohn (E-Mail)

Thanks at Internationaal Literatuur Bureau – Linda Kohn for the photos and the whole organization. She says:

De eerste Pub ’n Pub Amsterdam editie was een groot succes. Oscar van Gelderen interviewde Joost Nijsen. De 10 stellingen over het moderne uitgeven waren prikkelend. Zoals, verkoop geen boeken, verkoop auteurs. Of Kijk terug op je flops, of je misplaatste aannames, en geef jezelf de schuld als boeken niet verkopen. Faal. Faal opnieuw. Faal beter.

De antwoorden logen er ook niet om. Het tempo zat er goed in en het enthousiaste publiek kon zich ook in het gesprek mengen. Na afloop was er nog volop gelegenheid om verder te netwerken. In welke branche komt dit nu nog zo voor? De volgende Pub ’n Pub bijeenkomst is 9 september.

The “Boekblad” reports on the event:

Pub ’n Pub: een geslaagde eerste editie

Gisteravond was de eerste Pub ’n Pub in café Scheltema in Amsterdam, georganiseerd door literair agent Linda Kohn (Internationaal Literatuur Bureau), waar Oscar van Gelderen (uitgever Lebowski) Joost Nijsen (uitgever Podium) het vuur aan de schenen legde.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.